A Little Diary: Lagu 'Sayang'

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi ! Welcome To My Blog ! Stop Being CopyDog Here ! You Follow Me, I'll Follow You Back *promise* ^_^






owner

Contact Me

credits
06:23 | 0 Cloud(s)
Lagu 'Sayang'

      Assalamualaikum , sayang. Ehh, bersayang-sayang pulak . Huhu,. Zana time nieyh dengan sedih sangat-sangat . Hal tu nanti Zana update ye.

     Zana everday dengar lagu nie . Sampai mak Zana pun join sekali taw ! Best sangat lagu nie and ada kaitan dengan kisah hidup Zana. Hehe, acctually lagu nie memang hampir popular lah jugak kens , tapi tak semua tahu tentang kewujudan lagu nie . Zana pun tak tahu siapa yang nyanyi . Kalau korang kenal , tolong ringan-ringan kan tangan tu untuk komen entri ini k sayangg ? :*

Setiap malam aku terbayang bayang 
Wajah dirimu yang aku sayang sayang 
Hanya padamu tempat aku mengadu 
Tapi kau meninggalkan aku 
Tergamak kau buat aku begini
Sedang kau tahu ku amat menyintai 
Apakah ini salah silap diriku 
Hoo oo , sayangku 
Hati ini bagai ditusuk duri 
Air mataku berlinangan di sisi 
Pabila teringat kembali 
Kenangan indah di waktu kala
Jangan lupa komen ! Sayangg korang :*

Labels:

0 Comments:


Post a Comment