A Little Diary: Perlukah Aku Melepaskan Dia Pergi?

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi ! Welcome To My Blog ! Stop Being CopyDog Here ! You Follow Me, I'll Follow You Back *promise* ^_^






owner

Contact Me

credits
05:57 | 2 Cloud(s)
Perlukah Aku Melepaskan Dia Pergi?

Assalamualaikum!
Ok, tajuk entri hari ini agak jiwang siked.. Suka hati koranglah nak baca ke tak ok?
Jumm kita sambung bercerita..,,

Zana masa dulu pernah sukakan seorang budak  lelaki ni. Kami berkawan sejak dibangku sekolah dari darjah satu lagi weyhh.,, Dia lah cinta pertama Zana.  Zana bercinta dengan dia masa darjah 5 jer. Jadi kitaorang kapel dalam 2 tahun gitu-gitu jer. Lepastu kitaorang hanyalah kawan ..

Tapi entah kenapa sampai sekarang Zana tak boleh nak lepaskan dia pergi dari hidup Zana ni. Zana hanya mampu berdoa kepada Allah sahaja untuk memendam perasaan racun ni.. Tapi bila Zana dengar je yang budak lelaki tu ada suka budak perempuan lain, Zana rasa macam... Entahlah. Allah sahaja yang tahu perasaan Zana ni.. Sakit gila hati Zana ni taw tak? Hurm...

Tapikan  bila budak tu dekat dengan Zana, benci gila taw x! Macam nak tumbuk jer muke dia tu.. Tapi bila dia tak ada , rindu punya lah amat... Zana tak tahu  macam mana nak buang perasaan ni.. Sampai bila Zana terus nak pendam jer? Sampai tua kot :'(

Ok, suasana agak memboringkan bila baca entri ni kan? Zana tak kesah.. Cakap je lah. Lebih baiik jujur daripada menipu diri sendiri.,, Ok stop , datang blog Zana ni tak mau sedih-sedih. Senyum ^____________^
Haha. macam tu lah.. Sayang korang! Muahh !
Sebelum keluar dari rumah kecik Zana ni, korang dengar lah lagu ni k? Kalau tak nak x per. Like sudaa...

Labels:

2 Comments:

Blogger Kyra Hizrina said...

dear, tak boring pun baca post awak ni...kyra paham apa awak rasa sebab situation awak ada sikit sama mcm kyra. kalau kita dh mmg ada perasaan dekat seseorang mmg susah nak let go even dh try...

Blogger suzanne said...

Wah, awk pun pernah rase situation mcm ni juge kan? Zana dah cuba untuk lepaskan dia tapi tetap tak boleh juga. Susah betullah.. Thanks sebab sudi kongsikan pengalaman :D


Post a Comment