A Little Diary: Menu hari ini ♥

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi ! Welcome To My Blog ! Stop Being CopyDog Here ! You Follow Me, I'll Follow You Back *promise* ^_^






owner

Contact Me

credits
07:28 | 2 Cloud(s)
Menu hari ini ♥

Hai assalamualaikum. Gambar kat atas tu tak de kene-mengene pun dengan entri ini. Tapi bila tengok gambar tu teringat pulak Lagu Paradise-TMAX.. Hihi. Lagu opening cite Boy Over Flower :D

Ok, actually hari ini mumy dan dady Zana pergi JB #menggedik kejap..,Zana terpaksa tinggal dengan abang Zana jer. Lagipun diaorang bukan reti-reti nak duduk rumah.., Sebab tu perut Zana berbunyi jer. Hari ini Zana tak tahulah nak makan apa. Setelah memerah otak selama Satu jam, dapat juga idea,..

So, Menu Hari Ini Ialah ,,, SOSEJ ROLL. pernah dengar x??

Firstly, kene cari roti dulu.. STOP!! Bukan roti canai ok, tapi roti macam kat atas ni. Alar, selalunya dekat kedai roti mesti ada jualkan? 


Secondly, cari sosej kat peti sejuk.. Alhadulillah, adalah sebungkus sosej yang baru beli semalam. Hihi. Tapi Zana guna sosej ayam. Nyum!!

Thirdly, Pastikan telur ada ok. Tapi bukan telur yang bercorak-corak macam kat atas ni. Mana ada kedai yang jual telur macam tu. Kalau ada, inform Zana taw. Nak try beli :D

Ok, nampaknya semua bahan  dah lengkap, So, panaskan kuali dan masukkan roti sosej yang telah disalut telur dan digulung-gulungkan bersama sosej. Erm, tak sabar nak makan., Selesai masak jer, potong kecik-kecik dan siap!!! 


Haa.. sedap tak? Siap sos thousand island dan daun salad lagi tu! Sempat lagi Zana snap gambar  sebelum makan. Haha, nyum-nyum. Sedap.. Nak? dah habis dah.. Huhuhu. Kalau nak try lah buat sendiri. 

Sebelum keluar, sedekahkan peluh anda DISINI , SINI dan DISINI JUGA..
Bye!!!

2 Comments:

Blogger [PCL] said...

emm sedapnya..breakfast esk bole buat..

Blogger suzanne said...

Haha.. Bagus-II.. Kalau menjadi inform taw! :D


Post a Comment