A Little Diary: Esok Bufday Sayang !! ♥

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi ! Welcome To My Blog ! Stop Being CopyDog Here ! You Follow Me, I'll Follow You Back *promise* ^_^






owner

Contact Me

credits
07:18 | 3 Cloud(s)
Esok Bufday Sayang !! ♥



Wahh, hari ini olang manyak hepi woo ! Sape tak happy bila bf yang tegur when tengah tak de mood bagai. Dah lah aku rindu dia gila barbie :* Aku berharap dia merasakan perkara yang sama. Huhuhu, petang pulak ada party perpisahan my besh friend. Kenapa lah kau awal sangat nak pindah sekola, nanti aku rindu kau lah ! whateverforeverloser ! kesian aku dah haruk lepas bf tegur. wahwahwahh :D
Esok hari jadi dia, aku tak tahu nak beli apa dehh, atuyaii, dia dah mintak hadiah. Aku tak beli apa-apa lagi ! OMO . Orang gila je yang tak bagi bf dia hadiah. But, aku sendiri tak tahu apa yang dia suka, apa yang dia  impikan. Adakah aku seorang kekasih yang ambil berat ? Hm, no answer !

Agak-agak nak bagi apa ek esok ? Aku tak beli langsung hadiah untok dia. Best Friend party punya fasal , handiah tok bf pon boleh lupa ? Problems otak aku ni, ketuk siked ! Aku dah gila malam ni. dalam hati berdebar, takut, tak tentu arah. What happen ?! hik hokk !
Wait a minute, kenapa dia tak reply mesege aku haa ? Dia takde topup ke ? selalunya maki hamun aku time aku tak reply , ni dia pulak . Perlu ke aku maki hamun dia balik ? Haha, tak payah lah. Dah lah esok bufday dia, bagi lah dia peluang :D Rancangan aku esok aku nak join member dia baling dia tpong kat rumah . Tapi kan, aku kekok sangat bila lepak dengan member2 dia tu. Aku sorang je budak keci terselit kat tengah-tengah kesempitan., Huhhh, sadiss. !
Even aku tak bagi dia hadiah, tapi aku ada plan (selain guna senjata tepong) . Tak boleh bagitahu disini, sebab nanti pecah gelas! huhuhu, sayang kau Ewan Sewelll !!!! 

3 Comments:

Blogger Sue Zanna said...

Tak sabarr !!

Blogger Monyet Rimau said...

saya dah follow blog awak jom follow balik blog saya

- admins blog 3 dalam 1 -
- Segmen mega 300 Follower -

http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/01/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

Blogger Sue Zanna said...

Oke, dear :)


Post a Comment