A Little Diary: GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi ! Welcome To My Blog ! Stop Being CopyDog Here ! You Follow Me, I'll Follow You Back *promise* ^_^






owner

Contact Me

credits
23:34 | 1 Cloud(s)
GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran



     Dalam banyak-banyak entri dalam blog Buasir Otak , ni lah pilihan Zana yang rasanya paling tip-top , gempak , awesome, dan yang BERNAS ! Walaupun korang cadangkan berjuta-juta entry yang paling best kat blog Buasir Otak , sorrylah memang taklah kan sebab bagi Zana ini yang paling gila-gila best. Kalau nak iklankan entri ni besar-besar kat Pivilion tu Zana sanggup. *whuoooo*

      Sejak baca entry tu, barulah Zana faham betapa besarnya nilai seorang sahabat. Sebelum ni Zana kawan dengan sesiapa je, tapi Zana pun tak tahu siapa kawan yang paling sebenar. Ada juga yang berkawan dengan Zana semata-mata nak jadi HOT , nak kejar kekayaan Zana. Sometime Zana juga mementingkan rupa padahal semua tu tak penting ! Kawan mudah dicari , musuh juga lagi mudah dicari , namun nak cari seorang sahabat yang baik sukar ditemui :') 

1 Comments:

Blogger لين Si Pipi Merah said...

moga berjaya zana. ;)


Post a Comment