A Little Diary: Akhirnya siap juge!

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi ! Welcome To My Blog ! Stop Being CopyDog Here ! You Follow Me, I'll Follow You Back *promise* ^_^






owner

Contact Me

credits
08:42 | 2 Cloud(s)
Akhirnya siap juge!


Assalamualaikum para bloggers tegar di luar sane! Apa khabar? Sihat? Hihi .
Apa yang dah siap tu? Cube cer siked, Kihkih . Sebenarnya, Zana dah siap edit blog ni. Daripada pukul 9 pagi sampai 12 malam asyik edit jer. Tapi bukan blog Zana jer yang edit, banyak lagi yang suruh Zana editkan. Boleh mati taw takk??

Zana sebenarnya terrosakkan blog ni. Entah kenapa blog jadi macam berserabut jer. Tu lah sebab Zana edit blog tak berhenti-henti. Asyik menghadap laptop jer. Mau meletop laptop Zana ni! Atuyaii. Nak buat macam mana. Sampai tak makan dan minum tau! Punyalah penat. Lepas siap jer edit, dapatlah juga minum air seteguk. Alhamdullillah.

Walaupun penat, tapi hasilnya memang memberangsangkan. Hihi. Zana berazam nak try buat Tutorial dan Freebies. Zana jeles juga asyik korang je yang buat tu semua. Zana pun nak jugak! Tapi boleh ke Zana buat? Doakan je lah banyak-banyak untuk Zana ni...

Ok, sekarang dah pukul 12 suku dah ni. Mula lah mate Zana berkelip-kelip macam lampu kelip-kelip. Apa da,. Tadi pergi singgah Facebook kejap, punyalah ramai yang online. Sampai 100000 pun ada. Diorang kata online malam-malam baru terbaik., Terbaik ke? Tak baik untuk kesihatan tau jika tak dapat tidur yang secukupnya. Tapi ada juga sesetengah cakap, line tengah malam lagi lajuu daripada line pagi. Bat Man pun kalah taw! Ish3.. Tapi bagi Zana line pagi dengan line malam sama jer. Tetap lembab mengalahkan siput. Rasanya siput pun dah menang lari maraton dengan line intenet Zana ni.

Tu jer yang Zana nak cakap, nanti tak tertido-tido juga sebab asyik menaip entri ni jer. Good Night! Nanti kita sambung ber-blog di mimpi. Kalau kita tak jumpa mungkin masa tu Zana tengah kat Korea kut. Hihi

  Muahhh pipi kanan, muahh pipi kiri ♥ Cayunk awokk 

Labels:

2 Comments:

Blogger suzanne said...

Apa lah, Buang tabiat agaknya

Blogger Anna said...

Kesian dye :'D


Post a Comment