A Little Diary: Good Luck For You SPM !

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi ! Welcome To My Blog ! Stop Being CopyDog Here ! You Follow Me, I'll Follow You Back *promise* ^_^






owner

Contact Me

credits
02:33 | 2 Cloud(s)
Good Luck For You SPM !

Hari ini cuaca kurang baik , hujan renyai-renyai. Tak dapatlah aku nak out . Huhu , tapi sekali-sekala luangkan masa dekat rumah . Seriously bosan gila semenjak abang aku balik . Ada je yang tak kene . Kesian betul Zana asyik kene suruh jer -,- Sabaqq jelahh

Back to the main topic , Zana nak ucapkan kepada abang2 kakak2 yang sedang menduduki peperiksaan besar iaitu SPM. Segala makan minum korang atau kesalahan yang korang buat Zana dah halalkan , don't worry *macam aku ni mak korang nak bagi makan minum* Terutama abang angkat yang paling Zana sayang iaitu Muhammad Saiful Ikhmal , don't give up ! Walaupun Zana banyak salah kat abang , sorry tau. If abang ada buat Zana marah , Zana dah lupakan dah. Tapi sejak dua menjak ni abang tak pernah tegur. Macam ada problems je adik tengok . Kalau ada kasi tahu adik je, sharing is caring kan ? Hahaha~

Sekarang ni Zana tengah sedih sebab tak dapat mesej dengan bf Zana . Handfon kene rampas dengan mak sampai habis periksa darjah khas. It's annoying but Zana tahu mummy sayangkan Zana sebab tu mummy buat macam tu. Insyaallah Zana buat yang terbaik ! Lagi tiga minggu nak periksa . Doakan Zana lulus ye ! Walaupun periksa percubaan darjah khas hari tu kurang memuaskan tapi Zana tak putus asa. To bf Zana yang tersayang , Reza , kebelakangan ni Sue kurang on9 jangan tak fikir Sue dah lupakan awak. Just keadaan tak mengizinkan. Saya minta maaf sebab time jumpa awak kat sekolah tu saya macam mengelak . Actualy tak , saya tak ready lagi lah awakk. Please faham ea ?

UPSR is your car. PMR is your engine. SPM is your car key. Key for you to start your engine to achieve your dreams. Don't give up :)
#Goodluck wishes for all SPM candidates ! do the best and dont forget to pray ya ! ;)

2 Comments:

Blogger Norakmal Zulkiplee said...

Dapatkan Domain percuma(.com/.net/.org/.info) untuk blog anda.. Pertandingan ini ditaja oleh Estisys Technology

http://estisys.com.my/blog/free-domain-for-bloggers/

Blogger Suzana said...

Thanks for sharing Norakmal :)


Post a Comment