A Little Diary: Very Sadness Day

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi ! Welcome To My Blog ! Stop Being CopyDog Here ! You Follow Me, I'll Follow You Back *promise* ^_^






owner

Contact Me

credits
08:09 | 1 Cloud(s)
Very Sadness Day

*gambar ni tak de mengene dengan topik ni. Tapi mke Zana sekarang ni mcm  tu lah


Assalamualaikum, Hari ini kan Zana rasa lah, ada gembira, sedih, semua ada lah. Yang sedihnya, Zana nak putus lah dengan pakwe Zana tuh. :'( Ada sorang perempuan cakap dengan Zana melalui Facebook, dia kata dia suke kan pakwe Zana tuh. So, setelah memerah otak sehingga boleh dijadikan jus, Zana nak hidup Single kembali.

Bukan tu ajer perkara sedih yang terjadi hari ini. Ada lah seorang bestfriend Zana tuh (Lelaki ), perangai dia macam dah berubah jer. Sedap jer dia ngumpat pasal Zana. Ingat dia Zana tak ader spy lah tuh. Sekejap jer dia berubah., Ada satu mase tu dia cakap dengan Zana, dia nak jadi budak baik jer, (tobat nasuha ) tapi tu semua janji kosong jer. Sedih taw tak? Sedihh!!

Yang gembiranya pulak lah, hari ini nasib baik Zana tak kene denda sebab tak homework tak siapp. Cikgu tak check pun.. Ingat kan nak cuti hari ni sebab semalam Excident naik moto ( sye bukan  minah rempit okeeh ), tapi ada sorang mahluk Tuhan tu, ataupun lebih dikenali sebagai abang Zana, pakse Zana gi sekola. Jahat nyerr! Taw tak dia cakap apa? "Alar, tak yah mengade-ngade lah. Bukan nya sakit sangat pun. Eley. (sambil buat tangan kat atas bahu, mata keatas )" Macam tuh lah abang Zana cakap. Isk3..

Dan lagi satu lah Zana nak tanye soalan susah ni, sampai Menteri Pelajaran Malaysia pun tak bley jawab, =.='
Lelaki kuat merajuk eh? Kalau otak  korang genius macam citer kartun Jimmy Netron tu, cepat-cepat komen kat entri ni taw! Bye! Tata, titi , tutu!!

1 Comments:

Blogger suzanne said...

ok,..


Post a Comment

*gambar ni tak de mengene dengan topik ni. Tapi mke Zana sekarang ni mcm  tu lah


Assalamualaikum, Hari ini kan Zana rasa lah, ada gembira, sedih, semua ada lah. Yang sedihnya, Zana nak putus lah dengan pakwe Zana tuh. :'( Ada sorang perempuan cakap dengan Zana melalui Facebook, dia kata dia suke kan pakwe Zana tuh. So, setelah memerah otak sehingga boleh dijadikan jus, Zana nak hidup Single kembali.

Bukan tu ajer perkara sedih yang terjadi hari ini. Ada lah seorang bestfriend Zana tuh (Lelaki ), perangai dia macam dah berubah jer. Sedap jer dia ngumpat pasal Zana. Ingat dia Zana tak ader spy lah tuh. Sekejap jer dia berubah., Ada satu mase tu dia cakap dengan Zana, dia nak jadi budak baik jer, (tobat nasuha ) tapi tu semua janji kosong jer. Sedih taw tak? Sedihh!!

Yang gembiranya pulak lah, hari ini nasib baik Zana tak kene denda sebab tak homework tak siapp. Cikgu tak check pun.. Ingat kan nak cuti hari ni sebab semalam Excident naik moto ( sye bukan  minah rempit okeeh ), tapi ada sorang mahluk Tuhan tu, ataupun lebih dikenali sebagai abang Zana, pakse Zana gi sekola. Jahat nyerr! Taw tak dia cakap apa? "Alar, tak yah mengade-ngade lah. Bukan nya sakit sangat pun. Eley. (sambil buat tangan kat atas bahu, mata keatas )" Macam tuh lah abang Zana cakap. Isk3..

Dan lagi satu lah Zana nak tanye soalan susah ni, sampai Menteri Pelajaran Malaysia pun tak bley jawab, =.='
Lelaki kuat merajuk eh? Kalau otak  korang genius macam citer kartun Jimmy Netron tu, cepat-cepat komen kat entri ni taw! Bye! Tata, titi , tutu!!