A Little Diary: Contest The MOST Fabulous Blog by Miss Lovouis

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi ! Welcome To My Blog ! Stop Being CopyDog Here ! You Follow Me, I'll Follow You Back *promise* ^_^






owner

Contact Me

credits
18:31 | 1 Cloud(s)
Contest The MOST Fabulous Blog by Miss Lovouis

Chayook! Salah, Assalamualaikum semua. Baru betul kan kan ? ^_^
Pagi-pagi niey Zana rajin bagun awal semata-mata nak join contest niey. Sebenarnya malam tadi Zana baru tahu contest ni tapi tak sempat pulak nak join.
Kalau nak join tekan banner di bawah ataupun tekan link di bawah banner tu.
Hadiah nya memang terbaikkk lah. Apa yang terbaiknya? Jom kita tengok :

The MOST Fabulous Blog FIRST-

RM50.00*cash/topup+ Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / banner blog) + Entry khas untuk blog korang + Sticky post blog korang selama 3 hari

 SECOND -

RM20.00*cash/topup+ Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / banner blog)

 THIRD -

RM10.00*cash/topup+ Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / banner blog)

 The TOP Refferal  -

RM5.00*cash/topup + Ape2 permintaan untuk blog e.g (background / banner blog)

Memang best lah hadiahnya. Tarikh tutup contest nie  6 JUNE 2012 / 06.06.12
Jadi korang boleh lah cantik-cantikkan blog korang tu. Zana pon sebenarnya tengah mengemas blog Zana yang berserabut nie..

1 Comments:

Blogger Miss Lovouis said...

Salam , hype contest da tamat .
THANX 4 join my contest . .
Checked ur contestant .
Nice blog !
GOOD LUCK ^__^


Post a Comment