A Little Diary: Hari Terakhir

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi ! Welcome To My Blog ! Stop Being CopyDog Here ! You Follow Me, I'll Follow You Back *promise* ^_^






owner

Contact Me

credits
01:12 | 3 Cloud(s)
Hari Terakhir

Semalam ialah Hari Terakhir Ana bersama-sama dengan kawan2 sekelas dan guru-guru SKTSK.

Sedih sangat2.. Semalam juga kelas 4 Adil ada buat jamuan. Diaorang ajak lah sesiapa budak2 darjah 6. Ana pun pergi jugak. Lepas tu kitaorang main baling-balin kek. Haha.. Seronok sangat2 masa tu >.<. Semua dah kotor sebab terkene nuclear kek..Hihi.


Yang paling aku tak dapat lupakan ialah masa semua orang kene luahkan perasaan kat satu kertas and then kene bagi cikgu. Terpaksa lah luahkan semua yang terkandung dalam perasaan ni..
So, buat kali terakhir kitaorang berjumpa, kitaorang tangkap gambar bersama-sama untuk di jadikan kenangan terindah.. Hihihi.. Semuanya comel2..

Ni budak2 yang dapat 5A. Ada lagi sorang tertinggal nama dia Syahnaz
Ana yang sebelah kanan tu. Yang kat sebelah nama dia  Afiqah Fazera.  Comelkan??
Yang ni pula namanya Nurshuhadah. Memang cute., >.<
Sory lah sebab kat photo tu ada tulisan budak cover cool. Korang rasa??
Yang sebelah kanan tu namanya Hakimie. Yang kiri tu pula Qayyum..
Penat nak taip nama budak2 ni. Baca jer lah  tulisan kat photo tu yer


Ini ialah antara ahli2 rumah sukan Biru.
Ni gambar yang Ana tak akan lupakan.. Best!!
Itu jer gambar yang Ana dapat kumpulkan. Sory kalau sesiapa yang sedih sebab mukanya tak de.. Hihihi
Apa-apa pun,,,,


              6Adil 2011 Terbaikkk!!!!

3 Comments:

Blogger suzanne said...

sedih!!!!

Blogger lizera adfiqah said...

lizera x akan lupakn korang semua termasuk ana tapi korng pon jgn lupakn lizera jugk tau lizera nk nnti thn dpn kita boleh jumpa lgi lizera hrp hrp korg sayang kt lizera. lizera amat syng kt korng semua ingt kita leh over gedik gengster and jgn sombong tau ... muah for my friend....

Blogger suzanne said...

@lizera adfiqah
Ana juga. Jangan lupa kat Ana tau!!
Sayang korang!!


Post a Comment

Ni budak2 yang dapat 5A. Ada lagi sorang tertinggal nama dia Syahnaz
Ana yang sebelah kanan tu. Yang kat sebelah nama dia  Afiqah Fazera.  Comelkan??
Yang ni pula namanya Nurshuhadah. Memang cute., >.<
Sory lah sebab kat photo tu ada tulisan budak cover cool. Korang rasa??
Yang sebelah kanan tu namanya Hakimie. Yang kiri tu pula Qayyum..
Penat nak taip nama budak2 ni. Baca jer lah  tulisan kat photo tu yer


Ini ialah antara ahli2 rumah sukan Biru.
Ni gambar yang Ana tak akan lupakan.. Best!!
Itu jer gambar yang Ana dapat kumpulkan. Sory kalau sesiapa yang sedih sebab mukanya tak de.. Hihihi
Apa-apa pun,,,,


              6Adil 2011 Terbaikkk!!!!